غلبه بلغم - An Overview
غلبه بلغم - An Overview
Blog Article
برای طعم بهتر دمنوش بعد از آمادهسازی میتوانید یک قاشق غذا خوری عسل به آن اضافه کرده و دمنوش خود را میل کنید.
در فصل زمستان و همچنین در مکانهای مرطوب، غلبه بلغم افزایش پیدا میکند و برای همین مصرف غذاهایی که برای مزاج بلغمی مناسب نیست، باید بسیار محدود شود و حتما همراه با مصلح خورده شوند تا طبع مواد غذایی سرد، معتدل گردد.
پاسخ به رضوان سردیجاتتو کم کن وبه یک متخصص طب سنتی مراجعه کن
دمنوش به لیمو از نظر طبعشناسی دارای طبعی گرم و خشک است. به همین دلیل این دمنوش برای افراد بلغمی مناسب بوده و به آنها برای کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام کمک میکند.
ماساژ قسمتهایی از بدن که بیشتر دچار تجمع بلغم شدهاند با روغنهای گرم یکی دیگر از راههایی است که در کنار استفاده از قویترین قرص ضد بلغم به دفع این خلط از بدن کمک میکند.
نخوردن غذاهای مانده و خشک و بیات، آجیل، گوجه و مواد ترشیده و چرب
مثل سندروم شوگرن که البته برای تشخیص نیاز به ویزیت توسط متخصص دارید.پیشنهاد میکنم نوبت حضوری متخصص روماتولوژی بگیرید و مراجعه کنید.
دستگاه گوارش: اگر سردی و رطوبت دستگاه گوارش زیاد شود، با مشکلات گوارشی مثل سوزش سر دل، ترش کردن، حالت تهوع، استفراغ و نفخ روبرو میشوید.
به طور کلی یک شخص باید ۷۰ درصد تغذیه آن موافق مزاجش و ۳۰ درصد مخالف مزاجش باشد تا تعادل در بدن برقرار شود.
زمانی که بلغم در یک فرد غلبه کند، احتمال ابتلا به بسیاری از بیماریها افزایش مییابد. این غلبه بلغم میتواند کل مزاج یک فرد را تحت تاثیر قرار داده و یا تنها یک اندام را مشکلدار کند. معمولاً افراد بلغمی مزاج، دچار مشکلات گوارشی مانند نفخ و سردی معده میشوند که با رعایت اصول تغذیهای قابل رفع هستند.
زمانی که غذا می سوزد و به قابلمه می چسبد، شما هر کاری هم بکنید سوختگی کف قابلمه جدا نمی شود و نیاز دارد که شب تا صبح خیس بخورد تا بعد از آن راحت شسته شود. کار منضج در بدن همین است و این کار فقط با رعایت رژیم غذایی و لایف استایل صحیح انجام نمی شود.
خوشحالم که با نوشتن مطالب بهروز و قابل فهم، ضمن آموختن چیزهای جدید به افزایش آگاهی جامعه درباره بیماریها و سبک زندگی سالم کمک میکنم.
چرا که رطوبت محیط باعث تشدید علائم آنها میشود. همچنین لازم است رژیم غذایی خود را اصلاح more info کنند و از مصرف غذاهایی که با مزاج آنها سازگار نیست بپرهیزند.
در علم مزاج شناسی افراد به صورت طبیعی ممکن است یکی از چهار طبع (چهار خلط) دم، صفرا، بلغم و سودا باشند؛ اما در اثر مصرف برخی از مواد غذایی ویا به دلیل سبک زندگی، ممکن است یکی از این خلطها در فرد افزایش پیدا کند و در نتیجه وضعیت سلامت فرد تغییر کند.